back to homepage
pagina de întâmpinare | conturi & preţuri | întrebări & răspunsuri | contactaţin-ne       log-in | SIGN-UP
Promoţie specială 31.12.2019: Fără taxă de înscriere!
Economisiţi $5 la înscriere – introduceţi codul promoţiei APRIL în cererea de înregistrare.
curs valutar USD: 0.88 EUR, 0.80 GBP (toate tarifele)
Bine aţi venit,
Forwardo LLC este o companie americană de expediere de mărfuri şi colete cu sediul în însorita California, care oferă servicii necostisitoare în domeniul cumpărăturilor în Statele Unite pentru clienţii din România şi din restul Uniunii Europene.

Chiar dacă nu sunteţi un cumpărător experimentat sau dacă nu aţi comandat niciodată vreo ceva din străinătate, noi vă putem ajuta să economisiţi bani. Chiar foarte mulţi bani.

Creaţi-vă un cont nou şi obţineţi o adresă fizică în San Francisco, California cu Mailbox (căsuţă poştală) unde să vă puţei stoca cumpărăturile. Mai precis, Mailbox cu access online 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, de unde să vă puteţi consolida transporturile, de unde să puţei alege dintre mai mulţi curieri şi de unde să vă puteţi transmite marfa acasă. Agenţii noştri se abonează pentru mailul dumneavoastră, dumneavoastră nu sunteţi limitaţi de tradiţionalul nu expediem către Mailboxes, iar dumneavoastră ne puteţi expedia orice.


Contul Standard nu impune nici un fel de taxă lunară!
Creaţi-vă contul azi. Fiecare cont este dotat cu un Mailbox US, iar dumneavoastră plătiţi doar pentru transporturile primite.

Faceţi cumpărături frecvent? Vă punem la dispoziţie conturi Premium sau Gold care vă pot ajuta să economisiţi sute sau chiar mii de dolari SUA pe an.


Oferim soluţii pentru situaţiile mai mult sau mai puţin obişnuite în care se pot afla cei ce fac cumpărături de peste hotare
  • Comerciantul nu acceptă efectuarea plăţii decât cu cardul de credit/debit emis în S.U.A sau dintr-un cont de PayPal înregistrat în S.U.A
  • Comerciantul sau vânzătorul nu face expedieri internaţionale
  • Dumneavoastră nu aveţi un card pentru plăţi pe Internet sau vă este teamă de eventuale fraude şi nu folosiţi cardul pentru cumpărături în străinătate
  • Nu aveţi experienţă în a cumpăra produse din străinătate
  • Comerciantul taxează foarte mult pentru transporturi internaţionale
  • Comerciantul cere prea multe acte pentru verificarea identităţii pentru cei care plătesc cu carduri emise în afara S.U.A.

Dacă aveţi diverse probleme în acest sens, contactaţi-ne şi descrieţi-ne problema, iar noi vom încerca să găsim soluţii personalizate pentru dumneavoastră.


Încercaţi noul nostru serviciu numit SPLIT&SHIP
Acesta vă permite să divizaţi cutii mari de articole (de exemplu, îmbrăcăminte pentru copii) în mai multe minipachete cu o limită Duty Free (scutire de taxe) de 22 de euro.

Veţi economisi în mod legal următoarele:
- TVA (de regulă, 20%),
- taxe vamale (0-20%, în funcţie de produse),
- taxe pentru procesările vamale (în UE, 18-30 euro)
şi totul vă va fi livrat de către curierii noştri locali direct la domiciliu. Mai mult, puteţi specifica chiar mai mulţi destinatari pentru pachete divizate. Încercaţi acum!
Faceţi bani cu Forwardo!
Aveţi un blog online, un website personal sau aveţi clienţi care ar putea fi interesaţi de serviciile noastre?
Deveniţi partenerul nostru afiliat. Vă oferim 5 dolari comision pentru fiecare cont nou deschis care devine activ şi un comision pasiv de 10% din cele mai multe taxe cerute de Forwardo atât timp cât contul rămâne activ!

Fiecare utilizator este automat afiliat la Forwardo. Înscrieţi-vă azi.
.
Forwardo Social: Be-friend us on Facebook Watch us on Twitter Forwardo + 1 (You? :)  
© 2008-2020 Forwardo Media - All Rights Reserved Forwardo Group: